Over ons

Waarom kunnen wij ons met trots ‘De Goudexpert’ noemen? Wij zijn inmiddels de 3e generatie goudsmid in onze familie. Goudsmeden is onze familieberoep en zoals u dan wellicht begrijpt, is het goudsmeden bij ons met de paplepel ingegoten. Hier zijn wij enorm trots op en hebben in al die tijd nooit ontevreden klanten gehad. Dit is omdat wij ons best doen om u zo eerlijk en deskundig mogelijk van dienst te zijn.

Eerste Van Swindenstraat 391
1093GB Amsterdam

Wat het belangrijkste is om te weten, is dat wij niet alleen 20 jaar ervaring hebben met het smeden van goud, maar dat wij het vak nog op de authentieke en ambachtelijke manier hebben geleerd van onze voorouders. Waar u dan vooral aan kan denken, is dat onze sieraden met de hand zijn gemaakt. Dit vergt enorm veel expertise, nauwkeurigheid en deskundigheid. Met trots kunnen wij ons aan u voorstellen als de juwelier die u de juiste expertise biedt.

Wij vinden het belangrijk om een eerlijke relatie op te bouwen met onze klanten. Het gaat immers om geld en vertrouwen speelt een belangrijke rol bij geldzaken. Oneerlijkheid en onnodig hoge prijzen bieden, dit zijn zaken die wij vermijden. Bij ons zult u met een tevreden gevoel weggaan. Dit beloven wij!

Wat kan de Goudexpert voor u betekenen?

Stijl en luxe hoeft niet altijd duur te zijn. Wij bieden onze klanten de eerlijkste prijsgarantie, want iedereen heeft recht op luxe. En luxe hoeft niet per se duur te zijn. Toch? Wij streven hiernaar en daarom is ons motto niet voor niets; ‘Luxe – tegen een betaalbare prijs’.

Wij kunnen u in vele mate van dienst zijn. Wij doen inkoop, verkoop en reparatie van goud en zilver. Hier zijn wij in gespecialiseerd. Tevens kunt u bij ons oorgaatjes en neusgaatjes laten prikken. Mocht u een eigen ontwerp hebben die u wilt laten maken door ons, dan is dat zeker ook een mogelijkheid. U kunt ons u voorkeur aangeven, of een geheel eigen ontwerp laten zien. Wij kunnen dit voor u in orde maken dankzij onze uitgebreide atelier en ervaren goudsmid. Geheel in uw eigen smaak, stijl en voorkeur!

Wij zouden graag kennis maken met u. Mocht u geïnteresseerd zijn in het zaken doen met ons, dan verwelkomen wij u ons bij onze winkel aan de Eerste van Swindenstraat 391 in Amsterdam. Hier kunnen wij onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee kijken naar hoe wij elkaar het beste kunnen helpen. Tot gauw!