Inruilen

Denkt u er al een tijdje aan om die ene nieuwe ring te kopen? Of juist die ene armband, oorbellen of andere prachtige sieraden? De Goudexpert is dan het juiste adres. Wij doen namelijk niet alleen de inkoop en verkoop van goud en zilver, maar ruilen tegen een lage vergoeding ook al uw oude sieraden om voor prachtige nieuwe sieraden!

Bij ons is het mogelijk om uw goud of zilveren sieraden die u niet meer gebruikt, in te ruilen. Hierbij geldt ook dat wij niet alleen open staan voor oude sieraden, maar inruiling ook mogelijk maken voor kapotte sieraden. Deze zijn vaak moeilijk om weg te doen, maar bij ons is het dus zeker wel een mogelijkheid. Ook kunt u bij ons terecht om uw sieraden te laten omsmelten voor gloednieuwe gouden en zilveren sieraden.

Het kan ook zijn dat u een incomplete set heeft dat u wilt inruilen, dan is dat uiteraard ook mogelijk om in te ruilen bij de Goudexpert. Denkt u hier bijvoorbeeld aan een oorbellen set waarvan u nog maar een oorbel over hebt. Of andere incomplete sieraden

Heeft u interesse om uw sieraden in te ruilen? Wij verwelkomen u graag in onze winkel om te kijken naar wat de mogelijkheden zijn!